Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Ik ben zorgprofessional

Aanvraagformulieren

Het Laboratorium Klinische Genetica onderzoekt erfelijke defecten bij patiënten, die de klinische diagnose kunnen verklaren. Als een dergelijk defect wordt vastgesteld is verder familieonderzoek mogelijk en kunnen prognoses worden gegeven op basis van genotype-fenotype correlaties of risico's worden uitgesloten bij afwezigheid van het defect.

Gebruik altijd de laatste versie van de aanvraagformulieren voor klinisch genetische laboratoriumdiagnostiek die u hieronder vindt. De formulieren kunt u online invullen en daarna in kleur printen. Zo voorkomt u fouten bij de prikdienst en vertraging in de doorlooptijd. De doorlooptijden van de onderzoeken vindt u op de aanvraagformulieren, evenals een toelichting afname-, bewaar- en verzendcondities. Is er iets niet duidelijk, neem dan contact met ons op. 

Intercollegiaal contact    Materiaal opsturen

WES-panels

De samenstelling van de huidige en voorgaande versies van de WES-panels vindt u op de website van ons partnerlaboratorium Genetica, sectie Genoomdiagnostiek van het Radboudumc. Onze Nijmeegse collega's verzorgen de technische uitvoering van alle WES-panels.

WES-panels

Feedback

Kunnen wij u ergens mee helpen of wilt u uw mening kwijt? Uw feedback helpt ons verbeteren.

Ik wil feedback geven

Blijf op de hoogte

Genetica is een dynamisch vakgebied. We komen steeds meer te weten. Wilt u ook 4 x per jaar interessante artikelen in uw mailbox? 

Ja, stuur mij nieuws

Sluit de enquête