Uw afspraak op de Poli Klinische Genetica
In de uitnodiging leest u precies waar u zich moet melden. Dat kan zijn bij de hoofdlocatie in het Maastricht UMC+ of bij een buitenpoli in een ander ziekenhuis. Let dus goed op welk adres er in uw uitnodiging staat.
Maastricht UMC+, Debyelaan 25, 6229 HX Maastricht
Polikliniek Klinische Genetica, niveau 1, volg route 6
- Routebeschrijving naar het ziekenhuis
- Wat voor soort afspraak heb ik?
- Aangescherpte coronamaatregelen MUMC+
Als u niet naar uw afspraak kunt komen, bel of mail dan meteen met de Polikliniek Klinische Genetica. Er kan dan iemand anders in uw plaats komen. De assistente kan met u een nieuwe afspraak maken. Lees ook afspraak maken/wijzigen op de website van MUMC+.
Het is belangrijk dat u thuis zoveel mogelijk gegevens over uw familie opschrijft en die informatie meeneemt naar het spreekuur. Het invulformulier familiestamboom is hiervoor een handig hulpmiddel.
- Download het formulier.
- Vul het formulier in op de computer of print het en vul het in met de hand.
- Neem het ingevulde formulier mee naar het spreekuur.
Geen printer? Gebruik het formulier dan als hulpmiddel. Schrijf alle gegevens die u weet op een vel papier en neem dat mee naar het spreekuur.
- het ingevulde formulier familiestamboom
- uw afspraakbevestiging
- uw legitimatiebewijs (rijbewijs of paspoort)
- uw patiëntenpas
Bent u nog nooit in het Maastricht UMC+ geweest? Laat u dan eerst registreren en identificeren met een geldig legitimatiebewijs bij servicepunt Patiëntenregistratie, route 7, niveau 1. Met uw toestemming wordt een foto van u gemaakt voor uw medisch dossier.
Bij de Centrale Prikdienst (bloedafname) en de ECG-dienst (hartfilmpje) kunt u zonder afspraak terecht. Voor de meeste andere onderzoeken moet u een afspraak maken. Wanneer u voor verschillende onderzoeken terug moet komen naar het MUMC+, kunt u de baliemedewerker vragen de onderzoeken zoveel mogelijk achter elkaar te plannen.
Op de Polikliniek Klinische Genetica werken verschillende zorgprofessionals, zoals een klinisch geneticus (medisch specialist op het gebied van erfelijkheid), een physician assistant (zorgverlener voor medische ondersteuning van de specialist) en een psychosociaal medewerker. Het Maastricht UMC+ leidt artsen (arts-assistenten) op. Deze arts-assistenten werken onder toezicht van de specialist. Het is dus mogelijk dat u niet altijd dezelfde arts ziet als u terugkomt voor controle. Kijk op: wie is mijn dokter?
Er zijn verschillende soorten spreekuren. Zo kunt u een gesprek krijgen met een klinisch geneticus, een physician assistant of met een Arts voor Verstandelijk Gehandicapten. Tijdens een gecombineerd spreekuur spreekt u met een klinisch geneticus én een andere medisch specialist, zoals bijvoorbeeld een cardioloog of een neuroloog.