Ik ben zorgprofessional

Aanvraagformulieren laboratoriumdiagnostiek

Kies het aanvraagformulier en print in kleur

Laboratorium Klinische GeneticaKijk mee op het Laboratorium Klinische GeneticaDe laatste versie van de aanvraagformulieren vindt u hieronder, inclusief uitslagtermijn en toelichting afname-, bewaar- en verzendcondities. Gebruik altijd deze recente versie en print in kleur. Zo voorkomt u fouten bij de prikdienst en vertraging in de doorlooptijd. Hier vindt u de belangrijkste wijzigingen per oktober 2020.

Het kwaliteitszorgsysteem van de afdeling Klinische Genetica is opgezet naar richtlijnen van de NEN-EN-ISO 15189 en is door de Raad voor Accreditatie (RvA) geaccrediteerd.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag. Bel 043 3871345 (keuze 1) of kijk op onze contactpagina. Wilt u uw mening kwijt? Ook dat kan. Uw feedback is voor ons waardevol voor de verbetering van onze diensten.

Geef hier uw mening

Genetica is een dynamisch vakgebied. We komen steeds meer te weten. Wilt u op de hoogte blijven? Wij praten u graag bij. Uw e-mailadres gebruiken wij alleen om u interessante artikelen te sturen.

Stuur mij nieuws